Družbena odgovornost

Skoraj pol milijona zavarovancev

Celovit pregled nad zavarovancem, nagrajevanje zvestobe strank, celovita ponudba in enostavnost storitev. Tudi osredotočenost na stranke je neprekinjen tek s številnimi cilji na različnih področjih.

Povezani z našimi strankami

Poznavanje strank in njihovih potreb je pogoj za negovanje dolgoročnih odnosov in Zavarovalnici Triglav je ta razvojni potencial zelo visok. Ob dobrem poznavanju trga je naša prednost tudi močna tržna prisotnost.

Program Triglav komplet je prvi v Sloveniji na enostaven in pregleden način nagradil zvestobo zavarovancev, njihovih družinskih članov ter ožjih sorodnikov. Vanj je bilo na zadnji dan leta vključenih prek 450 tisoč zavarovancev.

Za uspešnost programa Triglav komplet so poleg naših zvestih strank zaslužni strokovni sodelavci v številnih službah, ki so združili moči pri razvoju programa. V neposrednem kontaktu z zavarovanci pa je medsebojne vezi z našimi strankami ojačala naša prodajna mreža.

Namenjen fizičnim osebam

V Triglav komplet se lahko vključijo vse fizične osebe, ki imajo pri Zavarovalnici Triglav sklenjeni najmanj dve zavarovanji, od katerih je vsaj eno premoženjsko zavarovanje.

V komplet po meri je tako mogoče vključiti najpomembnejša in najbolj pogosta zavarovanja, ki jih imajo sklenjena zavarovanci in njihovi najbližji: zavarovanja za dom, avtomobilska zavarovanja, individualna nezgodna zavarovanja, zavarovanja za potovanja v tujino, zavarovanje malih hišnih živali in druga premoženjska zavarovanja ter življenjska, obročna naložbena, rentna in pokojninska zavarovanja Zavarovalnice Triglav ter dopolnilna prostovoljna zdravstvena in ostala zavarovanja TRIGLAV, Zdravstvene zavarovalnice.

Preglednost in enostavnost

Vsak Triglav komplet ima svojega nosilca, ki je običajno oseba z največ zavarovalnimi policami v družini. Nosilec združuje svoje zavarovalne police in zavarovalne police svojih družinskih članov ter ožjih sorodnikov, ki živijo z nosilcem na istem naslovu. Vrsta in število vključenih zavarovanj so osnova za določitev popustov, ki so jih deležni vsi – nosilec in pridruženi člani.

Spletna stran uporablja piškotke, saj vam želimo zagotoviti dobro uporabniško izkušnjo. Več o njih si lahko preberete na tej povezavi. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?